Zit het wel goed met jouw weerstand?

Hoe gezonder je darmflora, hoe meer weerstand je hebt. Hoe optimaler je spijsvertering, hoe beter je lichaamsbarrière tegen ongenode gasten zoals bacteriën, schimmels en virussen kan optreden.

Wij maken het onze darmen niet altijd makkelijk om goed voor de rest van ons lichaam te kunnen zorgen. We eten vaak en veel suikers en vergeten hierbij ook om voldoende vezels tot ons te nemen.

Je lichaamsbarrière wordt hierdoor flink aangetast en er treden ontstekingen op. Ontstekingen die je niet direct opmerkt echter er wel voor zorgen dat jij minder beschermd bent tegen virusinfecties, vaatproblemen, psychische problemen en stress.  

Je darmflora gezond houden werkt namelijk ook preventief voor een gezond brein. Niet alleen je lichaam kan dan een stootje hebben maar ook je mentale gezondheid wordt er veerkrachtiger van.

Kun je je vrolijker eten, ja zeker! Mag ik dan niets meer en moet ik ingewikkeld gaan koken, nee hoor!

Ook jij kunt zoveel meer dan je denkt als jij maar weet welke gebruiksaanwijzing het beste bij jou past, eentje waar jij sterk, energiek en blij van wordt.

Vind jij het jezelf waard om beter voor je toekomst te zorgen, blijer en energieker in het leven te staan door de juiste brandstof? Wil je daar meer over weten? Bel mij vandaag dan op!    

Begin vandaag om beter voor jezelf te zorgen want weet je wat zo leuk is aan de toekomst, die begint ook vandaag!