Ik weet precies hoe ik het moet doen (..)

Er zijn best veel mensen die de informatie op mijn website lezen, maar er dan vervolgens niet echt iets mee doen. Meer of nog meer nieuwe informatie is vaak ook niet nodig. Onze boekenkasten staan vol met wijsheid en de gedownloade apps zijn vaak niet meer te tellen. Echter daarachter schuilt altijd het plan, ja maar morgen begin ik..

Word jouw leven daar nu beter van?

Toch ligt het als mens in onze aard om te willen groeien. Anders zou jij nu al niet zover gekomen zijn. Zou je nooit hebben leren fietsen, deze tekst niet kunnen lezen.  

Daar is jouw leven beter van geworden

Uitstelgedrag daarentegen is een soort drempel tussen jouw geluk en weerstand. Soms zorgen jouw gedachten er voor dat je onrustig wordt, angst ervaart en dan afhaakt. Je vlucht omdat je de oncomfortale gevoelens niet wilt en de oude modus veilig lijkt. Je klampt je vast aan de schijnveiligheid van hetgeen je eerder hebt gedaan. 

Zelfsabotage is dan ook de meest voorkomende reden dat mensen afhaken in hun groeiproces. Opvallend genoeg is dat vaak juíst op het moment dat ze goed bezig zijn. 

Er zijn gelukkig manieren die jou wél gaan helpen op een gezonde manier hiermee om te gaan en te wennen dat ook jij kunt doorpakken in jouw eigen groeiproces. 

Ik leer jou aandacht te hebben voor kleine veranderingen die jij zelf gaat maken en die uiteindelijk een groot verschil voor jou gaan maken. 

Je gaat op stap met jouw reeds eigen verworven wijsheid!

Daar wordt jou leven beter van 

beter leven