Wat is jouw gezondheid waard?

Iedereen is dankzij de coronacrisis met zijn neus op de feiten gedrukt. Welk feit? Gezondheid is het grootste kapitaal.

Toch nemen we het meestal voor lief en komen we pas in actie als we klachten hebben. Dat is een gemiste kans. Want waarschijnlijk is jouw lichaam meer waard dan jouw huis of auto, maar besteed je er per jaar veel minder tijd, energie en geld aan.

Mogelijk ben je vaak moe, zit je niet lekker in je vel, heb je overgewicht of last van vage klachten. Misschien voel je je juist prima, maar ben je heel nieuwsgierig over of alles onder ‘jouw motorkap’ in balans is.

Als OERsterk leefstijlcoach ben ik in staat om jouw gezondheid in kaart te brengen. Ik ben een expert op het gebied van vitaliteit, vooral hoe jouw vitaliteit met natuurlijke leefstijlinterventies versterkt kan worden. Hierbij kun je denken aan voeding, leefstijl en supplementen.

Met behulp van een praktisch en uniek op maat gesneden plan krijg je boven water op welke vlakken jouw vitaliteit versterkt kan worden. Het is ook mogelijk om door middel van een vetzuurprofiel nauwkeurig inzicht te krijgen in je eetgedrag en hoe dit zich weerspiegelt in jouw lichaam. Door deze bloedtest wordt het makkelijker om je menu te veranderen en daardoor in balans te komen. Het is letterlijk een GezondheidsAPK.

Een Oersterk leefstijlcoach is er altijd op uit om jouw vitaliteit te versterken en te zorgen dat jij sterk blijft.

Ervaar het zelf. Het effect is onbetaalbaar. Want zeg eens eerlijk: wat is jouw gezondheid waard?

GezondheidsAPK