Gezond bedrijf

Vitale medewerkers geven energie aan de organisatie. Een gezonde leefstijl bevorderen op de werkvloer pakt altijd positief uit.

Harde werker

Voor de werknemer
Jij als harde werker moet vroeg op, bent de hele dag in touw en je werk vraagt soms veel energie van je. Je vindt je werk hartstikke leuk, maar een gezonde maaltijd schiet er wel eens bij in. Hoe vind je die balans? En wat is nou eigenlijk precies echt gezond? Welke stoffen moeten extra worden bijgetankt als je onregelmatige diensten draait of de hele dag op de benen staat? Wil jij ook weer een sterke jobtevredenheid? Zet dan nu die stap! Zonder goede gids, word je al snel een 'zwerver'.

Brandstof op de werkvloer

Voor de werkgever
Als OERsterk leefstijlcoach draag ik graag bij aan een gezond energieniveau op de werkvloer. Ik begeleid werknemers in het bijsturen van hun leefstijl. Niet alleen voor een betere lichamelijke conditie, maar ook voor wat betreft weerbaarheid tegen stressfactoren. Het resultaat is dat het gezonde voedings- en leefgedrag stimuleert tot actieve aanwezigheid, daling van het ziekteverzuim, tevredenheid en productiviteit. Al deze aspecten werken op hun beurt weer kostenbesparend. 

Ik laat zien hoe 'evenwicht op het bord' bijdraagt aan een sterke jobtevredenheid!

Neem contact op voor een passend aanbod.

Wat kan ik verwachten?

Meer weten? Ik ga graag met u in gesprek. 

Gezond bedrijf

Benieuwd waar jouw verbeterpunten liggen? Zowel harde werkers als hardwerkende werkgevers kunnen contact met mij opnemen voor een gratis oriënterend gesprek.

Kom in contact

Ervaringen van anderen

Petra Schoen is naast een bevlogen vakvrouw een geweldig mens! Ze denkt mee, is er voor je en is aanstekelijk positief! En misschien wel het belangrijkste….. Ze weet dat er vaak diepere lagen verscholen liggen onder gewichtsproblemen en neemt deze, waar wenselijk en mogelijk, op een deskundige manier mee.

Wouthiera Crommelin  //  Nieuwkoop

Petra leren kennen als een persoon die alles geeft om zichzelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen en met een resultaatgerichte houding. Zij verdiept zich onder andere op het gebied van NLP. Door zichzelf goed te kennen, weet zij goed hoe ze anderen kan helpen. 

Julian  //  Apeldoorn