Bewust gezond

Je bent bewust bezig met voeding en gezondheid. Je hebt een specifieke vraag over jouw leefstijl of loopt tegen onduidelijkheden aan in de wirwar van de bestaande informatie.

Bewuste periode

Het kan zijn dat je gezonder wilt gaan leven omdat er voor jou een bewuste periode is aangebroken. Er is bijvoorbeeld een kindje op komst, je bereikt de middelbare leeftijd of misschien heb je een tijd van ziekte meegemaakt.

Duidelijk antwoord op specifieke vragen

Vragen als: ‘Krijg ik alle benodigde vitaminen en mineralen wel binnen?’ beantwoord ik graag. Ik geef ook antwoord op hele praktische vragen, zoals: ‘Wat moet ik eten als tussendoortje?’ of ‘Ik wil anders gaan koken en/of een beter voorbeeld geven aan mijn kinderen, maar hoe doe ik dat?’ Ook het leren lezen van etiketten vind ik echt van belang, zodat jij je bewust wordt van wat jij jouw lichaam als brandstof te eten geeft.

Gezonde leefstijl; meer zelfvertrouwen

Naast het praktische stuk vind ik jouw relatie met voeding erg belangrijk. Waarom eet je eigenlijk wat je eet? Waarom maak jij de keuzes die je maakt? Als leefstijlcoach help ik jou om je zelfvertrouwen te laten groeien! Deze brede aanpak, gecombineerd met mijn uitgebreide kennis van voeding, zullen jou je gezonder en sterker doen voelen. Zodat jij uiteindelijk energieker en blijer in het leven staat. Jij loopt straks bij mij fier de deur uit met een voor jou blijvende, gezonde leefstijl, die jij prima zelf kunt handelen, eentje die jij snapt!

Geef jezelf het beste met de ondersteuning van een leefstijlcoach 

Scroll naar beneden om de ervaringen van anderen met mij als OERsterk leefstijlcoach te kunnen lezen. 

Wat kan ik verwachten?

Bewust gezond

Intake, screening van eetdagboekjes, lichaamsanalyse, voedingsadvies, vele tips en tools (totaal 3 afspraken).

Klik hier voor het tarief

Gratis kennismakingsgesprek

Spreekt dit jou aan, wens je informatie?

Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Kennismaken

Ervaringen van anderen

Heb ook jij wellicht door privéomstandigheden, drukke werkzaamheden, een onregelmatig eetpatroon hebben ontwikkeld? Misschien eet je te weinig en te weinig gevarieerd?

Wil je afvallen op een verantwoorde wijze inclusief daling van de BMI en je vetpercentage, je vochtgehalte en vooral je gewicht weer in balans krijgen ?

Neem dan contact op met Petra Schoen voor een intakegesprek.

Haar advies is eerlijk en vervolgens helpt ze je op weg met een verantwoord eetpatroon om je Gewicht Op Niveau te krijgen en je de juiste hoeveelheid voeding aan te reiken, wat precies jouw lichaam nodig heeft. Vervolgens is het ook belangrijk om elke dag voldoende te bewegen, anders dan je gewend was te doen.

Via het unieke Voedingsprogramma, de juiste begeleiding en de weegmomenten bij Petra ben ik in 12 weken 10.7 kilo afgevallen en de BMI en het vetpercentage zijn behoorlijk gedaald. Het vochtpercentage is weer prima op peil!

Het was wennen om 6 keer per dag een eetmoment in te plannen en in beginsel via een schema te eten. Je bent heel bewust met voeding bezig, met wat je eet en de hoeveelheid van alle bouwstenen zoals koolhydraten, eiwitten vetten. Zo krijg je zoals Petra altijd zegt elke dag de buit (aan vitaminen en mineralen) weer binnen! Ik had nooit verwacht dat ik het 12 weken zou kunnen volhouden.

Petra helpt je d.m.v. tips en adviezen en door hulp te bieden bij het samenstellen van een eetboekje. Zij kijkt naar de wekelijkse resultaten en geeft duidelijk aan wat je in de volgende week nodig hebt. De wekelijkse boodschappenlijst is een goede ondersteuning.

Elke dag wandelen of fietsen of een keer naar de sportschool hoort er ook natuurlijk bij.

Eten voorbereiden doe ik nu met zorg en ik geniet weer van de eetmomenten. Ik kijk regelmatig in de map met dagmenu s om het systeem te kunnen blijven volgen. Ik vind het leerzaam en erg leuk om deze methode te volgen. Het resultaat is fantastisch!

Een enthousiaste deelnemer van 69 jaar oud!  //  Nieuwkoop

De afgelopen jaren waren er stiekem toch wat kilo’s bijgekomen. De overgang speelde hierbij zeker een rol. Maar behalve gewichtstoename had ik ook last van vermoeidheid, concentratieproblemen, opgeblazen gevoel etc. Al een tijdje probeerde ik wat kilo’s af te vallen om weer het gewicht te bereiken waarbij ik me goed voelde. Ik ben nooit echt dik geweest maar heb altijd wel moeten opletten, maar nu lukte het ineens niet meer met als gevolg dat ik steeds minder ging eten… zonder resultaat.

Ik dacht dat ik het wel alleen kon maar via m’n dochter ben ik bij Petra terecht gekomen; een stok achter de deur. Met het Voedingsprogramma van Gewicht Op Niveau leer je bewust, gezond en lekker te eten en wel 6 x per dag. Een manier van eten die zonder hongergevoel goed is vol te houden. Een manier waarbij je bewust weet wat je eet. Wat ben ik blij dat ik voor deze manier heb gekozen. Meer resultaat dan verwacht! Ik ben inmiddels 10 kg lichter. Ik voel mij fit en vol energie. Ineens pas ik al mijn kleren weer en kan niet kiezen wat ik aan zal trekken, de keuze is reuze! Ook het sporten gaat me beter af, geweldig toch. Al met al, zeker een aanrader. Bedankt Petra, voor je hulp, begeleiding en het mooie resultaat!

Ellen Koning  //  Noorden

Ik kwam bij Petra omdat ik graag gezonder wilde gaan eten. Dat ik daarbij ook nog wat kilo’s zou verliezen was een leuke bijkomstigheid. Uiteindelijk heb ik, in overleg met Petra, gekozen voor Body Support en dat is goed bevallen. Het is een goede manier om anders te leren eten. En de begeleiding van Petra hierbij is erg fijn.

Anita Hagendoorn  //  Nieuwkoop