YEAAAHHH!

Nog een paar weken en dan start ik in september a.s. de opleiding OERcoach bij Richard de Leth. Hij leert mij nog meer de puntjes op de ‘i ‘ te zetten!

Al jaren ondersteun ik mijn cliënten om te kiezen voor voeding en leefstijl als onze belangrijkste medicijnen. In tegenstelling tot het gebruik van medicijnen, die zich met een snelle oplossing alleen richten op specifieke, door de verzekering erkende symptomen, dragen veranderingen in de dagelijke leefstijl voor de meeste mensen meer bij aan genezing en herstel. Deze veranderingen activeren het natuurlijk vermogen van je lichaam om de balans te herstellen én te behouden. Wees eens eerlijk, medicijnen die voor brein- en lichaamsproblemen worden voorgeschreven, brengen ook gezondheidsrisico’s met zich mee, laten vaak beperkt succes zien en het belangrijkste, zij kunnen het unieke zelfgenezend vermogen van je lichaam verstoren.

Ik laat zien hoe je het instorten van je brein en lichaam kunt omkeren of voorkomen, met bewezen ondersteunende voedingsstoffen in heerlijke voeding, welke gemakkelijk is in te passen in jouw leven. Ik schrijf jou een manier van leven voor, die jou precies past als uniek persoon.

Stap eens binnen in mijn praktijk, om te leren over de verbinding van je brein en lichaam en hoe wij samen jouw gezondheid en welbevinden kunnen optimaliseren. Ik help je graag om jouw problemen effectiever op te lossen, dan zomaar even zonder eigen kennis van jouw unieke lichaam, een pil te slikken.