Vaccin of niet, het immuunsysteem blijft nummer één!

Dit najaar staat bij Gewicht Op Niveau het immuunsysteem centraal. Niet voor niets nu ons immuunsysteem extra hard nodig is ten tijde van Covid-19.

Een vaccin kan werken tegen één virus, een goed werkend immuunsysteem vecht echter tegen alle ziekteverwekkers. En daarbij werkt een vaccin alleen maar (goed) als het immuunsysteem ook werkt, want er moeten anti-stoffen worden gemaakt door het immuunsysteem eventueel getriggerd door een vaccin.

Dus of je nu rechtsom of linksom gaat het is van waanzinnig belang dat je je immuunsysteem verbetert!

De overheid heeft waarschijnlijk het beste met ons voor echter zij snappen niet veel van voeding, bouwstenen, darmfunctie, supplementen en bloedwaarden.

Op een praktische manier neem ik daarom mijn cliënten mee door het proces ter verbetering van het immuunsysteem. Eerst is er brede aandacht voor het behoud en het verbeteren van een goede gezondheid (voorkomen is beter dan genezen) en als het immuunsysteem ondersteuning nodig heeft dan zetten we quick wins in. Als dat dan nog niet vlot genoeg lukt, gaan we samen op zoek naar de oorzaak van de oorzaak om alsnog je immuunsysteem een boost te geven.

Wil jij weten hoe dat werkt en hoe jij je immuunsysteem kunt versterken? Bel mij gerust vrijblijvend op. Je hebt maar één gezondheid, wees er heel zuinig op.