Persbericht 7 mei 2020 - Doorstart tijdens Coronacrisis

Bovenstebeste (nieuwe) cliënten,

Zachtjes aan mogen we onze vleugels weer uitslaan, na het eerste venijn van de Coronacrisis.

Mooie resultaten 

Ondanks dat de deuren van mijn praktijk medio maart jl. moesten sluiten, liep bijna alles via beeldbellen gewoon door. Dat verliep boven verwachting goed; jullie lieten je er niet door afleiden! Dank voor de flexibiliteit en wat lieten jullie mij vaak mooie resultaten zien. Trots op jullie! Ik had dit niet alleen gekund! 

Afstand is geen probleem meer 

Veel van jullie hebben mij zelfs gevraagd of dit vaker kan worden ingezet vanwege tijd en/of afstand. Deze mogelijkheid zet ik zeker door.

Het onverwachte voordeel, is dat men nu ook uit andere delen van het land, Gewicht Op Niveau weet te vinden. Zo kan ik nog meer mensen helpen naar een oergezonde leefstijl, meer weerstand en daardoor een beter gevoel in lijf en hoofd. Dat is wat ik zo graag doe!   

Hoe we dat samen gaan doen

Ik zal in mijn praktijk de maatregelen/hygiëne zo goed als mogelijk toepassen en op verzoek maak ik gebruik van een mondkapje. Ik bied je sowieso de mogelijkheid om bij binnenkomst je handen te wassen en ik ventileer de ruimte zo optimaal mogelijk.

Bij (milde) verkoudheidsklachten van jou of mij, gaat de afspraak fysiek niet door en kan deze worden omgezet naar een beeldbelmoment.  

Samen Gewichtig Sterk

Vooralsnog vinden de meeste (ingeplande) afspraken via beeldbellen plaats. Tijdens ons (eerste) contact bespreken wij wanneer wij elkaar (weer) fysiek gaan zien.

Samen Gewichtig Sterk!