Mijn schildklier en ik

Ik ben zo blij! Ik heb al jaren lang een traagwerkende schildklier. En die kliert wat af. Ik ben vaak kouwelijk en kan mij soms minder goed focussen. Soms heb ik ook van die watjes in mijn hoofd. In september jl. had ik voor de laatste keer mijn bloed laten prikken en dat was helemaal mis. Mijn TSH en T4 bloedwaarden waren echt niet oké. De apotheek had al een doosje medicatie klaarliggen met een voor mij veel hogere waarde dan ik normaal inneem. Getver, weer vervelende bijwerkingen, weer gewiebel in de waarden. Ik had er gewoon geen zin in.

Ik heb mijn huisarts gezegd dat ik 3 maanden met voeding en passende supplementen mijn schildklier weer op de rit wilde hebben. Ik ben toch potjandorrie niet voor niets voedingsdeskundige! Zij zag het niet helemaal zitten. Met voeding?? Ik mocht het na veel heen en weer gepraat gaan proberen. Nu vind ik proberen een vorm van een mentale annuleringsverzekering. Ik ben het gewoon gaan DOEN! Ik heb eigenhandig met al mijn kennis en wijsheid mijn leefstijl: beweging, ontspanning, mindset en voeding aangepast en houd je vast..... vanmorgen kreeg ik de uitslag van mijn bloedwaarden en deze zijn helemaal TOP! Zo blij dat ik dit zelf heb aangepakt!

En weet je, ik ga nog een leveltje hoger, ik ben er namelijk echt van overtuigd dat ik het ook voor elkaar ga krijgen dat ik straks geen medicatie meer nodig heb! Voeding: I love it!