Mark, waarom laat je dit liggen?

Elke keer ga ik er weer netjes voor zitten, de persconferentie van Mark Rutte, en verwacht dan toch eindelijk ….. maar nee….

Ook de laatste keer heb ik slechts drie dingen gehoord/onthouden; waarschijnlijk ook omdat deze zo vaak worden herhaald.

  • Was je handen (stuk)
  • Werk thuis
  • Blijf bij klachten thuis.

‘Verwacht niets, verbaas je slechts’ is een eeuwenoud gezegde en ook deze keer verbaasde ik mij weer enorm.  

WAAROM niets over voeding en leefstijl?

Elke dag vullen wij ons als mens meer dan dat wij ons daadwerkelijk voeden. Daarbij worden onze (hersen)cellen dagelijks flink in de war gebracht door alle ‘goedbedoelde’ fabrikanten.

We eten veel, vaak teveel en komen toch tekort aan vitaminen en mineralen. Jazeker, ook als je te zwaar bent, ben je vaak ondervoed.

Zo kan ons immuunsysteem niet optimaal functioneren!

Zie het alsof je in een benzinemotor diesel gooit. Goedkoper maar wel schadelijk.  

Mark, waarom vertel je ons dat niet?

Betere brandstof versterkt je weerbaarheid

Waarom vertel je ons niet dat wij onze weerbaarheid kunnen vergroten puur door onze brandstof aan te passen, vaker een wandeling te maken en te zorgen voor een goede slaapkwaliteit.

Is het zo makkelijk? Ja!

Een passende leefstijl zorgt voor meer weerstand 

Vanuit mijn praktijk geef ik de mensen een passende gebruiksaanwijzing mee. Een die op jouw lijf is geschreven. Eentje die jou nu past en ook in de toekomst. Een leefstijl die jij vol gaat houden en waarbij jij je fitter voelt en beter in je vel. Waar jij beter van gaat slapen en je van je hoofdpijn, je huidklachten en je darmklachten af helpt. Kortom meer weerstand!   

Mark vertelt het je niet, maar ik wel! Lekker puh!