Ik moet dit echt even kwijt!

Ik word namelijk zo nu en dan dol van de reclames/social media die jou beloven en willen doen geloven, dat jij binnen de kortste keren 20 kilo minder kan gaan wegen met bepaalde shakes, hup een buitensporig dieet kunt volgen en snel 10 kilo ervan af, sporten en hatseflats zo weer een topconditie! Het ene product of methode belooft je nog meer geweldige verbeteringen dan de ander, in no time. Ja, ja, we plakken daar een hip woord aan - de quick fix!

Het maakt mij zo nu en dan ‘quick’ gek en ook boos!

Want als je gezonder wilt gaan eten, besloten hebt gezonder te gaan leven en ook op een wenselijk voor jou passend gewicht wilt komen, komt daar echt meer bij kijken. Gelukkig maar… want als ons mooie intelligente lichaam op alles wat wij ermee uithalen direct zou reageren, ben je elke dag van de kaart. Ons lichaam is een prachtig mooi systeem, die aardig wat kan verdragen maar op langere termijn, na al het plagen, ook echt de grens bereikt.   

Jouw huidige manier van eten en leven is immers het resultaat van jaren. Wat heb je meegekregen van thuis, welke gewoontes heb jij ontwikkeld, hoeveel geld heb jij te besteden, ben je alleen of heb je een groot gezin, hoe gezond ben jij?

En dat ff in een quick fixje wijzigen…. Nee dat kan niet, daarvoor moet je steviger in je schoenen staan, moet er meer onderzoek komen en daarbij het willen echt uit je tenen laten komen. Je moet er echt voor gaan, er helemaal mee klaar zijn en vooral…er helemaal klaar voor zijn!

Dan kunnen wij samen knallen om die lastige gewoontes te veranderen en om ervoor te zorgen dat je niet weer terugzakt in je oude minder gezonde gewoontes en je weer zo snel moe bent en de kilo’s weer blijven plakken en al die ongemakken jou weer gaan plagen.

Voor gezonder gaan leven of afvallen bestaat geen quick fix, hoe graag we het ook willen geloven.

Wil jij wel winnen op de langere termijn – je leven lang fitter, energieker voelen, minder of geen medicijnen, minder of geen klachten en langer gezond blijven? Ben jij eraan toe je ingesleten gewoontes stap voor stap te veranderen? Zonder honger, geen ingewikkelde fratsen en met een flinke stok achter de deur? Wil jij een ‘schoen’ waar jij stevig in kunt staan? Geen quick fix maar een wijze die op jou persoonlijk is afgestemd en op jouw gezin? Bel dan deze Schoen op en wij gaan samen stappen maken, welke jij aankunt en wat jou het beste past! info@gewichtopniveau.nl Petra Schoen 0172 57 32 62