IK MIS WAT....

Weet je wat ik soms even voel… hoe meer ik het nieuws kijk of lees, hoe angstiger mijn wereldbeeld wordt. Ik wil niet ongeïnformeerd zijn door geen nieuws meer te kijken maar toch….. D. Washington zei het jaren geleden al zo mooi: ‘If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you do read the newspaper, you're mis-informed.’

Toch mis ik wat….

De media probeert mijn brein te laten geloven wie ik moet haten en wie ik leuk moet vinden, wat ik moet geloven en ook wat niet waar zou zijn en bovenal waar ik bang voor moet zijn.  

Ik mis wat….

Zo ook met het Corona virus. Moeten we hier echt bang voor zijn, is deze  angst wel gegrond? Hebben we echt zo snel mogelijk een vaccinatie nodig?

Voor wie het vergeten is, het Corona virus is niet het eerste virus van de afgelopen jaren. Eerder kregen we te maken met ‘dodelijke virussen’ zoals bijvoorbeeld de Mexicaanse griep.

In een normaal griepseizoen sterven wereldwijd tussen de 300.000 en 600.000 mensen aan griep. Zouden we dan niet net zo bang moeten zijn voor de griep?

Ik mis wat…. in alle berichtgeving!

Je beschermt je lichaam tegen virussen met voeding en een gezonde leefstijl!

Waarom heeft de ene mens milde symptomen bij een (griep)virus en komt de ander te overlijden? Heel simpel! Door de kracht of verminderde weerstand van het immuunsysteem!

De oplossing om jezelf te beschermen is dus vrij eenvoudig: zorg voor een sterk immuunsysteem!

Waarom heb ik dit advies nooit voorbij zien komen in het nieuws?

Als ervaren Voedingsdeskundige en OERsterkcoach i.o. weet ik heel goed wat te doen om jezelf te beschermen tegen schadelijke virussen en bacteriën. Wil je meer weten of vrijblijvend wat waardevolle tips ontvangen, stuur mij een pb-tje of reageer via het contactformulier op mijn website of bel mij gewoon even op.