Hoe wordt je met de kracht van de natuur gezonder?

Wist je dat de meeste kruiden een geschiedenis hebben van duizenden jaren, terwijl de farmacie in Nederland pas sinds de komst van de Wet op de Geneesmiddelvoorziening in de vijftiger jaren van de grond kwam?

De natuur geneest

Oervolkeren die de kruiden uit de natuur gebruikten, wisten daar ontzettend veel vanaf. De huidige wetenschap biedt ons met name mogelijkheden ons lichaam te leren kennen. Wat nu de moderne mens per dag aan informatie krijgt te verwerken, daar deed de oermens zijn hele leven over. De oermens was niet slim maar wel heel sterk, wij zijn thans heel slim maar uiterst zwak geworden.

Veel medicijnen hebben een waslijst aan bijwerkingen; de meeste natuurlijke supplementen hebben dit nadeel nauwelijks of niet. De westerse geneeskunde is erg goed in acute gevallen zoals botbreuken of een hartstilstand. Bij chronische klachten vindt er vooral symptoombestrijding plaats en blijf je als mens jarenlang tobben met je klachten en de bijwerkingen.

Goede voeding zoals de natuur het bedoelt

Goede voeding en supplementen die dicht bij de natuur staan, kunnen een genezend effect hebben op het gehele lichaam (body en mind) en maken daarmee een einde aan het bestrijden van alleen de symptomen.

Jij bent als mens uniek en het is daarom altijd goed te onderzoeken welke voeding het beste bij jou past en jou gaat helpen je beter, energieker en sterker te voelen en daarmee je weerstand te vergroten.

Versterken van je weerstand

Vanaf 2011 help ik mensen met welke keuzes zij kunnen maken voor een betere algehele gezondheid. Ik bied o.a. ondersteuning bij het versterken van de weerstand, hulp bij gewrichtsproblemen, het verlichten van typische vrouwenklachten, hulp bij spijsverteringsproblemen, overspannenheid, hoofdpijn, moeheid en hormonale disbalans.

Wil jij niet alleen slim zijn maar ook sterk worden? Klik dan op de button voor een gratis kennismaking. 

Ja, ik wil sterk worden