Geen dip meer met een OERsterkcoach in de rug!

Als OERsterkcoach sta ik voor dé totaalaanpak naar optimale gezondheid en vitaliteit. Ik ondersteun al jaren vanuit mijn praktijk en ook online, mensen in het hele land die, om welke reden dan ook, door een beter passend voedingspatroon en andere kijk op hun leven, meer weerstand in lijf en hoofd willen krijgen. 

Onze huidige omgeving werkt als een magneet op onze instincten. Supermarkten met veel geknutseld voedsel. Comfort dat onze beweging minimaliseert, overprikkeling door mobieltjes. Wat een oermens in zijn hele leven aan prikkels te verwerken kreeg, krijgt de moderne mens in één week voor zijn kiezen. In principe lijken wij nog heel veel op de oermens. Echter onze leefomgeving is wel razendsnel veranderd. En dat heeft gevolgen voor onze gezondheid.

Het zit in mijn genen

Steeds meer mensen voelen zich moe, opgeblazen en geprikkeld. De dagen vliegen voorbij zonder er écht van te genieten. Ze zitten vaak in een dip. Echter jouw lichaam wil jou iets vertellen! Het zijn dé signalen dat je iets in je leven dient bij te sturen. Wist je dat 95% van alle klachten en ziektes ontstaan vanuit onze leefstijl en slechts 5% genetisch? Dat is zorgelijk! Maar het geeft jou ook een kans! Want dat betekent dat jij zélf genoeg kunt doen om je gezondheid aan te pakken! ‘Het zit in mijn genen’ is bij mij in de praktijk dan ook geen excuus.

Jouw leven kan veel beter!

Het leven is niet maakbaar, maar wel stuurbaar. En dat is precies waar ik je als OERsterkcoach mee ga helpen! Mijn aanpak is altijd gericht op het stapje voor stapje aanpassen van het leefpatroon en op het bereiken van een blijvende verandering, in zowel motivatie als gedrag. Ik geef aandacht aan voeding, beweging, slaap, stress, verdeling van energie/tijd, vitaliteit en ontspanning. Als OERsterkcoach neem ik je graag mee op avontuur en bied ik jou een gezonde leefstijl. Eentje die echt bij jou past én die een leven lang mee gaat.

Geen dip meer maar een eerste stap

Denk je eens in dat je elke dag energiek uit bed springt en dat je blij door het leven gaat. Geen dip meer maar leider van je gezondheid worden? Neem dan contact op voor een gratis telefonische kennismaking of klik op de groene button hieronder. Ik geef je sowieso 3 gratis gezondheidstips, welke je direct kunt toepassen.

Ik wil OERsterk worden