3 direct toepasbare tips om je weerstand te verbeteren

Je wordt momenteel bedolven onder de goede en ook helaas onder minder goede bedoelingen. Ik ga deze blog daarom ook niet lang maken. Ik leg jou in een paar woorden uit wat je nu kunt doen om jouw weerstand te verbeteren en hiermee het virus buiten de deur te houden óf als het virus op jouw dak valt er met zo min mogelijk ziekteverschijnselen doorheen te komen.

Quick fit weerstand verbetering

  1. Sterk je OERgenen door veel groente en fruit te eten. Minimaal 500 gram per dag. Vind je dat veel? Meer dan je gewend bent? Kwestie van omdenken op je bord. Minder brood en meer groentebeleg bij de lunch. Minder aardappels en minimaal twee hoofdgroenten per warme maaltijd, bijvoorbeeld wat extra uien en champignons als bij-groenten en voordat je het weet is de buit aan vitaminen en mineralen binnen. Tip, laat de kinderen meehelpen en ‘meesnoepen’ in de keuken tijdens de bereiding, zo zien zij direct het goede voorbeeld. Oud nieuws voor jou? Super dat je deze tip al dagelijks inzet!
  2. Eet zo PUUR mogelijk; dus geen zakjes of pakjes of andere geknutselde producten. Want waarom zou jij je lichaam het nog lastiger maken door al die vreemde stoffen die jij niet nodig hebt en jou onbewust alleen maar in de weg zitten? Lees de etiketten en bedenk, overal waar een verpakking omheen zit is eerst door de fabriek geweest. Wees alert op hetgeen je naar binnen werkt. Je hebt maar één gezondheid, toch? Ook oud nieuws? Top! OERsterk bezig en geweldig dat jou dit elke dag lukt!
  3. Eet minimaal 2 keer per week vette vis zoals zalm, tonijn, haring, makreel. Een tekort aan Omega-3 (EPA en DHA) verhoogt onder andere de kans op ontstekingsziekten, angst en ongerustheid. Bewezen!

Begin je morgen of vandaag?

Waarom tot morgen wachten, als je vandaag al direct je weerstand een boost kunt geven? Begin vandaag nog 1 van deze 3 tips in te zetten, zorg goed voor jezelf, hiermee zorg jij ook weer goed voor een ander.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt gehad en heb je een vraag of zoek je bepaalde informatie? Ik vind het altijd fijn om een reactie van jou te vernemen.

Wil je één keer per week op maandag een gratis tip om je weerstand te versterken laat mij dat dan weten via https://gewichtopniveau.nl/contact

Een bonus voor je weerstand

Oh, eigenlijk nog een zeer belangrijk nummertje 4. Eet en drink niet de hele dag door. Geef jouw verwerkingsmechanisme ook een paar uur de rust om op adem te komen en hiermee laaggradige ontstekingen te voorkomen. Daar word je OERsterk van!