Online voedingsprogramma

Gezonde leefstijl met het online voedingsprogramma

Het online voedingsprogramma Body Support ondersteunt bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Door het slimme eetpatroon verbrand je meer en behaal je blijvende resultaten. Afvallen wordt gemakkelijker met de persoonlijke weekmenu's, praktische tips, kant-en-klare boodschappenlijstjes en lekkere recepten. Op een handige en gebruiksvriendelijke manier is het dagelijks mogelijk (ook als je onderweg bent) om te leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Zo werk je stap voor stap eenvoudig toe naar een gezonde leefstijl.

Persoonlijk voedingsadvies op maat - Hoe werkt het?

Bij het eerste consult vindt er een intakegesprek plaats. Er worden dan ook verschillende lichaamsmetingen gedaan. Ook ga je een voedingsdagboek bijhouden zodat we precies na kunnen gaan waar de knelpunten liggen.

Vervolgens help ik je met een juist voedings- en passend beweegpatroon, eetgedrag, het leren van etiketten te lezen en nog veel meer. Dit gebeurt door middel van verschillende opdrachten en tips. Hierdoor zal er regelmatig een contactmoment zijn. De persoonlijke aandacht en het persoonlijk op maat afgestemde voedings- en beweegadvies, gaan je helpen jouw wenselijke resultaat te behalen en wat nog belangrijker is te behouden!

Voor wie is Slimmer Afvallen bedoeld?

Slimmer Afvallen is dé keuze in het online voedingsprogramma als je écht wat gewicht kwijt wilt. Je wilt verantwoord bewegen en afvallen met normale gezonde voeding die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. De boodschappenlijstjes helpen jou daarbij. Het past bij jou als je er genoeg van hebt om altijd maar te jojoën.

De combinatie van dit voedingsprogramma en Gewicht Op Niveau gaat je helpen op een gezonde en verantwoorde wijze binnen 3 maanden 6 tot 10 kilo af te vallen.

Slimmer in Vorm

Met deze mogelijkheid van het online voedingsprogramma kun je het maximale uit je training halen. Door het slimme eetpatroon verbrand je meer, voel je je energieker en heb je de kracht om door te zetten en ervoor te gaan.

Voeding en training

De Voeding en training in het Slimmer in Vorm programma zijn op elkaar afgestemd, het gaat bijna vanzelf, herstel gaat sneller en je wordt sterker. Gewicht Op Niveau ondersteunt je hierin. Je werkt met voedingsschema’s en met de variatielijst kun je deze zelf aanpassen in je eigen online omgeving. 

Voor wie is Slimmer in Vorm bedoeld?

Als gezonde voeding en training deel uitmaken van jouw leefstijl en je kunt laten zien wat jouw resultaten zijn. Het is vaak een hele verrassing dat je met een paar aanpassingen in je voeding zoveel meer kunt bereiken.

Slimmer in Balans

Slimmer in Balans begeleid je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen van Gewicht Op Niveau individueel en op maat. Lengte, gewicht, vetpercentage en leefstijl bepalen je energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s. Zo raak je al snel in balans.

Voor wie is Slimmer in Balans bedoeld?

Als je op gewicht bent en het nodig vindt om dat zo te houden met een gevarieerd eetpatroon. Na een periode waarin je gewerkt hebt aan verandering of als je op zoek bent naar een nieuw doel.

Ben je in de overgang, werk je onregelmatig, vind je niet alles lekker, eet je liever vegetarisch of heb je al veel geprobeerd.... Met het online voedingsprogramma van Gewicht Op Niveau ontwikkel je altijd een verantwoord en gezond eetpatroon. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om af te vallen en blijvend resultaat te behouden. Slimmer Afvallen, Slimmer in Vorm of Slimmer in Balans, samen kijken we wat het beste bij jou past.

Als je klaar bent voor verandering, het niet alleen wilt doen en het gemak van een online werkomgeving je interesseert, neem je nu contact op met Gewicht Op Niveau.

Ook deze consulten worden in veel gevallen (gedeeltelijk) vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Deze vergoedingen worden gedekt vanuit de aanvullende verzekering en daarop geldt geen wettelijk eigen risico.

Klik hier voor de data van de volgende Presentaties .