Onregelmatige werktijden

Werk je onregelmatig, dan is het vaak lastig om regelmatig te eten. Je hebt meestal geen vast eetmoment en in veel bedrijfsrestaurants is geen goede en gezonde voeding verkrijgbaar. Dat leidt tot minder of juist meer trek. Tijdens nachtdiensten grijp je dan gemakkelijk naar ongezonde tussendoortjes en snoep.

Het ongezonde eetgedrag tijdens het werk veroorzaakt vermoeidheid en uiteindelijk overgewicht. Door de vermoeidheid ligt een verminderde concentratie op de loer. Goede voeding op de werkvloer heeft daarom een positief effect op de veiligheid en productiviteit binnen een organisatie. Ik leer je hoe je jezelf een gezond eetpatroon aanleert tijdens onregelmatige werktijden. Onregelmatige werktijden en goede voeding gaan prima samen!

Gezond afvallen

Heeft jouw ongezonde eetgedrag overgewicht veroorzaakt? En wil je afvallen? Er zijn talloze diëten waardoor je in korte tijd veel kilo’s verliest. Helaas leiden die allemaal tot het bekende jojo-effect. Ik verlos je van het jojo-dieet. Lees hier meer over gezond afvallen.

Afspraak maken?

Wil jij ook graag lekker gezond eten tijdens je onregelmatige werktijden? Met mijn persoonlijke begeleiding help ik je graag op weg. Op mijn website lees je meer over mijn aanpak. Je kunt ook een afspraak maken voor een eerste kennismaking.

Gewicht Op Niveau voor werkgevers

Gezonde voeding draagt bij aan een hoger energieniveau op de werkvloer. Gezonde voeding heeft bovendien een positief effect op de veiligheid, productiviteit en het ziekteverzuim binnen uw organisatie. Als werkgever kunt u hier direct aan bijdragen. Zorg bijvoorbeeld voor gevarieerde en gezonde voeding in het bedrijfsrestaurant. Motiveer uw medewerkers bovendien om bewust voor gezonde voeding te kiezen.

Gewicht Op Niveau helpt u daarbij. Ik ontwerp een voedingsprogramma om de relatie tussen voeding en gezondheid in kaart te brengen. Mijn aanpak is maatwerk. Het programma is praktisch en goed te volgen voor uw medewerkers. Ik coach uw mensen naar een gezond eet- en leefpatroon. Het resultaat is dat deze ondersteuning uw werknemers stimuleert tot actieve aanwezigheid, tevredenheid en productiviteit. Wilt u meer weten over wat Gewicht Op Niveau voor uw bedrijf kan betekenen? Ik vertel het u graag tijdens een persoonlijke kennismaking.