Een goed gewicht door een gezonde levensstijl

Een goed gewicht bereik je door jezelf een gezonde levensstijl aan te wennen. Wat is een goed gewicht? En wat kan ik eten om af te vallen? Bij Gewicht Op Niveau word je dat door persoonlijke begeleiding geleerd. Ik leer jou een gezonde levensstijl aan die bij jou past. Het bekende jojo-effect behoort daarmee tot het verleden. Je bereikt een goed gewicht – en vooral – je behoudt dit ook!

Een gezonde levensstijl

Een paar kilo afvallen door een tijdje streng te lijnen, is niet zo moeilijk. Nagenoeg alle diëten zijn erop gericht om in korte tijd veel kilo’s te verliezen. Je lichaam reageert op dit soort ‘crashdiëten’ door je stofwisseling op een laag pitje te zetten. Ga je na je dieet weer gewoon eten, dan kom je vaak twee keer zoveel aan. Dit is het bekende jojo-effect.

Gewicht Op Niveau verlost je van het jojo-dieet. Ik leer je een gezonde levensstijl aan. Dat betekent dat je afvalt zonder dat je belangrijke voedingsstoffen tekortkomt. Want juist dat veroorzaakt het jojo-effect.

Samen werken wij aan de balans in je eetpatroon en-gedrag, dat bereik je niet door belangrijke bouwstenen zoals bijvoorbeeld koolhydraten of eiwitten uit je menu te schrappen.

Persoonlijke begeleiding

Er zijn heel veel manieren om af te vallen. Maaltijdvervangers, calorieën tellen: voordat je het weet, ben je de hele dag bezig met ‘eten’. Zo’n aanpak is vaak veel te geforceerd, onpersoonlijk en niet vol te houden. Afvallen, een gezond en goed gewicht behouden, lijkt dan haast onmogelijk.

Met mijn persoonlijke begeleiding help ik je op weg naar een nieuw eet- en beweegpatroon. Samen met jou ga ik voor een blijvend resultaat! Op mijn website kun je lezen hoe ik jou begeleid naar een goed gewicht.