Nieuw Gezondheidsprogramma 2023 - niet denken maar doen!

Als je dacht dat ik heb stilgezeten, niets van dat alles! Ik heb mij namelijk flink verdiept in een uniek Voeding- en Leefstijlprogramma. Ik heb gezocht en gepiekerd en al mijn kennis en ervaring van bijna 12,5 jaar praktijk de revue laten passeren.

Hoe kan ik mensen die worstelen met hun gewicht, klachten, darmen, gemakkelijker en laagdrempeliger vanuit de kern ondersteunen? Met een net even iets anders, voor iedereen te volgen programma, dat was mijn vraag.

Ik was op zoek naar een eenvoudig programma wat is toe te passen in elke gezinssituatie, financieel toegankelijk is en waarbij ik hulp op maat en naar wens kan aanbieden.  

Ik heb het gevonden! 

Als gepokt en gemazeld Voedingsdeskundige heb ik mij namelijk aangesloten bij het 3Care-netwerk van gezondheidsprofessionals. Wat 3Care en Gewicht Op Niveau gemeen hebben, is dat we gezonde voeding en leefstijl hoog in het vaandel hebben staan, waarbij het zelfherstellend vermogen op de eerste plaats komt. Als ervaren Voedingsdeskundige en Leefstijlcoach én nu ook als 3Care Voeding- en Leefstijlspecialist, ‘help ik mensen zichzelf te leren helpen’.

Wil jij als koolhydraatverbrander veranderen in een vetverbrander? Wil jij je darmflora verbeteren, meer weerstand en meer energie? Wil jij dat ‘eeuwige gekwakkel' de baas worden? Wil jij een uitgebreide gezondheids-checkup? Bel mij op voor een gratis kennismakingsgesprek en ik geef je antwoord op je vragen.

Uitgebreide gezondheids-checkup met korting

Of wil je misschien eerst starten met een uitgebreide gezondheids-checkup (bestaat uit een lichaamsanalyse en een bioresonantietest). 

In de maand februari '23 bied ik deze aan voor totaal EUR 40,00 (i.p.v. EUR 55,00) - dat betekent dat je dus de lichaamsanalyse in deze maand gratis krijgt!     

Niet teveel meer nadenken, dat heb ik al voor je gedaan. En straks weet jij daardoor een heleboel meer!        actie