Lezing Gezond omgaan met stress

Iedereen ervaart stress, daar is op zich niets mis mee. Het helpt je beter te presteren. Maar wanneer je te vaak stress hebt en dit te lang duurt, is er sprake van ongezonde stress. Door langdurige stress gaan mensen vaak ook ongezonder leven; (beginnen met) roken, ongezonder eten, meer drinken en/of minder bewegen.

Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je meer energie hebt en minder snel stress ervaart. Door bewuste keuzes te maken in je voeding en beweging profiteer je dagelijks van een gezond en fit lichaam. Je hoeft niet eerst ziek te zijn om beter te worden. Leer daarom (preventief) op een gezonde manier met stress om te gaan en krijg inzichten waar je een leven lang baat bij hebt. Zo kun jij de stress beter aan!

Over Gewicht Op Niveau
Als OERsterk leefstijlcoach sta ik voor dé totaalaanpak naar optimale gezondheid en vitaliteit. Daarbij kijk ik verder dan alleen voeding. Als NLP-Master leer ik jou om in de eerste plaats goed voor jezelf te zorgen.

In mijn praktijk werk ik samen met mijn cliënten aan de diepere oorzaak van bepaalde klachten. Je krijgt persoonlijk advies, want ieder mens is uniek. 

Info lezing Gezond omgaan met stress

Datum: eerste kwartaal 2022. Datum nog te bepalen. Locatie:  Bibliotheek Alphen aan den Rijn Centrum / Aarkade 10.